Wegges

Wegges dør-automatik, det vi går og laver .

 Wegges dør-automatik pr. 1/1 -2015

Hos Wegges laver vi alt der åbner og lukker automatisk. Har du en dør automatik af ældre dato, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi er et servicemindet firma med reparation og vedligeholdelse som hovedfunktion. Vi leverer og monterer også en mængde nye ting, som bla. skydedørsanlæg, glaspartier i og uden rammer, branddøre og ABDL-anlæg, svingdørsåbnere og portautomatik på alle måder.

Et af vores specialer er ombygning af eksisterende skydedøresanlæg som bla. Tormax TX, Besam EMD, EMJ og Dorma ES 90/100 og ES 200. Et motor kit er tilpasset skydedørens skinne og boltes op . En nem og hurtig løsning der minimere drift stop.

Vi er i 2007 begyndt på en mere målrettet indsats omkring Forster stål profiler. Vi holder fokus på Forster presto, Unico og Fuego light. Der opbygges døre efter mål og øsnker.  Vi her også styr på de nye betegnelser inden for branddøre , så som E 30, E 60 , EI 30 og EI 60. Vi har stor fremgang med vores egen Presto skydedøre med lamineret termoglas. De tunge døre sammen med Label EVO og 150 Kg motor svinger bare.

Wegges dør-automatik har selv et agentur på automatik som vi importere hjem fra italien. Du kan se de produkter vi sælger og installere. Det betyder ikke af vi er farvet af denne ene leverandør, Besam,Geze, Dorma og Reccord sætter vi også op. Kommer vi ud til en kunde som har 6 Besam anlæg , ville det være temlig tåbeligt at sætte en ny Geze op.

Da vi startede Wegges , i 1991 , var tanken at vi skulle fungere som alternativ automatik firma i direkte modspil til de større firmaer . Firmaer, som vi i dag har et godt forhold til, og til tider arbejder sammen med.

Hilsen

Søren Wegge